Fashion for fiftyish stylar sin vackra väninna Lena Wallström

Jag är så glad för äntligen har jag kommit igång med de stylinguppdrag som jag skrev om i inlägget om svart/vit outfit med vit kort kimono den 15/12-18.

Jag hade ju bestämt att jag skulle börja styla kvinnor för att lära mig mer om styling och nu har jag, under december och januari, stylat tre väninnor.

Alla dessa stylinguppdrag har ägt rum i en butik i Eskilstuna som heter Guldklimpen så vi hade fri tillgång till alla kläder i butiken och det som är så bra med Guldklimpen är att de har många olika klädmärken och deras motto är att ”Vi ger alla former samma chans” så de flesta av deras plagg finns både i små och större storlekar vilket är toppenbra för alla kvinnor passar inte i storlekarna 38-42.

(Jag har skrivit om Guldklimpen tidigare då jag gick modell för dem vid en visning vilket var jättenervöst men jättekul, läs inlägget genom att KLICKA HÄR om du vill).

Mina väninnor hade även med sig en del privata kläder och jag hade med mig en del kläder.

 

I detta inlägg får du träffa Lena Wallström som är först ut. 

Lena är 55 år, född i Norrland men bor sedan år 18 år tillbaka i Eskilstuna med sin man. Hon har 3 barn och 3 barnbarn.

Lena hittade 2012 House of Lola och blev en i deras ”priority shopping”-gäng, och hon tyckte att det var så roligt med kläder och för att utveckla det gick hon kurser och är nu utbildad färg- och stilkonsulent.

Lenas måbratips till dig som läser bloggen är att gå ut och gå tidigt på morgonen innan jobbet med lurar och en bra bok i öronen.

Här ser du Lena i en svart polotröja från Marinella, en blommönstrad Tunika från Happy Holly och ett par svarta tajta byxor från Freequent. Samtliga plagg är från Guldklimpen.

Stormönstrat är en trend som fortsätter även 2019 och jag tycker att det klär Lena.

Innan vi började stylingen så berättade Lena att hon är inte jätteförtjust i polokrage men jag tycker att hon passar riktigt bra i det!

Här ser du Lena i de svarta tajta byxorna från Freequent men med en leopardmönstrad blus som jag lånade av min ena syster och den är av märket Pieces.

Just djurmönstrat är en trend som fortätter så vill du vara riktigt inne så fram med allt djurmönstrat du har i garderoben!

Till denna outfit har Lena sina egna boots från Vagabond.

Lena berättade att hon hade bootsen på sitt bröllop och det kan jag förstå för de är riktigt snygga, och visst är det en snygg detalj med dragkedja på byxorna!

Här ser du Lena i outfit nummer 3 där hon har en jättesöt blus från 101 Idees och ett par mörkröda byxor från Freequent. Båda dessa plagg är från Guldklimpen.

Den sista outfiten går i blått och rosa och Lena bär en blå/rosa tunika av märket Nanso och ett par rosa tajta manchesterbyxor från Cecil. Båda plaggen är från Guldklimpen men skorna och den snygga silverväskan är Lenas privata.

Jag spar såklart den snyggaste och viktigaste outfiten till sist!

Här ser du mig och Lena i min helt nyframtagna topp med budskapet #jantekandranågotgammaltöversig

Självklart kommer även du som läser min blogg kunna köpa toppen framöver, håll utkik på bloggen.

 

Kolla gärna mitt senaste Youtube-klipp från stylingen genom att KLICKA HÄR!

Tack Lena och Tack Guldklimpen i Eskilstuna för att ni ställde upp på detta:)

Glöm inte att både Guldklimpen och Stilstudion i Eskilstuna erbjuder personlig styling om du är intresserad.

Håll utkik på bloggen de närmsta veckorna så du inte missar mina andra vackra väninnor!

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att du kan genomföra allt du bestämmer dig för att genomföra!