2019- året då Fashion for fiftyish blir mer ”Edgy”

Du som läste min nyårsreflektion den 1/1-19  läste att jag har som ett nyårslöfte att vara mer ”edgy” 2019 (KLICKA HÄR för att läsa inlägget).

Edgy är ett engelskt uttryck med flera betydelser och det betyder bland annat att vara ute på kanten, provocerande, avant-garde, vass och cool.

För mig betyder det även att sticka ut mer, gå utanför boxen och lämna sin comfortzone då och då, både beträffande outfits, kläder, skor och frisyrer men även när det gäller statements, alltså frågor som är viktiga för mig.

På nyårsafton hade jag en outfit som är edgy för mig, jag hade en tvådelad dress med leggings och tröja från Carin Wester och jag lovar att jag fick en hel del uppmärksamhet!

Jag fick flera komplimanger och till och med rabatt i baren för jag hade så cool outfit.

Jag hade en tunn vit skjorta under tröjan och ett par svarta klackskor.

Självklart kommer jag visa fler foton på denna dress framöver här på bloggen så håll utkik…

Jag hade suktat efter dressen hela hösten och väntade på att den skulle reas ut vilket skedde i mellandagarna (jag har  ju min utmaning att bara handla begagnat eller på rea).

Till denna dress hade jag en mörkblå jacka också från Carin Wester som passade bra när vi stod ute och kollade fyrverkerierna.

Jag matchade min outfit med en edgy frisyr och färg.

Jag har såklart varit hos min bästa frisörska Majsan, som klippt en pixiefrisyr med undercut och lite extra rosa färg till nyår…

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att det är kul att vara edgy!