MMA Fitness för fiftyish: prova-på-pass i Eskilstuna

Du som läser min blogg vet att jag är instruktör i MMA Fitness på Nova training center i Eskilstuna.

Jag har kört på klubben i drygt 5 år och varit instruktör i snart 2 år.

MMA Fitness är en av de roligaste träningsformerna jag vet! Högintensiv intervallträning med inslag av kamp.

När jag berättar för folk att jag kör MMA Fitness så hör en del bara MMA, inte fitness och för att ge andra människor möjlighet att själva få upp ögonen för vilken rolig träningsform MMA Fitness är så ordnade vi på klubben ett prova-på-pass i MMA Fitness i höstas för just fiftyish-kvinnor.

Passet riktades till kvinnor i åldern 40-60 år och det var många som ville prova på vilket var superkul!

Vi körde en rolig cirkel och jag lovar att vi fick upp pulsen rejält.

Alla härliga fiftyish-kvinnor som deltog var grymma och alla körde järnet, så himla kul!

Då vår klubb växer så har ledningen beslutat att vi ska utöka verksamheten och vi ska nu erbjuda träning vid två olika lokaler där den ena anläggningen (den befintliga) erbjuder kamp och MMA Fitness och den andra anläggningen erbjuder gym och en box för crossfiten.

Redan den 2 februari i år (2019) öppnar våra andra anläggning och det är så kul att vi växer och kan utvecklas och erbjuda våra medlemmar fortsatt grym och varierad träning.

Själv har jag aldrig varit nån gymmänniska men nu är jag riktigt sugen på att även börja gymma!

Bor du i Eskilstuna eller dess närhet? Hojta till om du är sugen på att komma och prova ett pass hos oss som är världens bästa klubb!

Kolla gärna filmklippet från min Youtube-kanal för att se upplägget på ett MMA Fitnesspass genom att KLICKA HÄR! 

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att prioritera träning i ditt liv så du håller länge!