#tunainfluencers- lokalt nätverk för bloggare i Eskilstuna!

 

Det händer så mycket bra saker i Eskilstuna, min hemstad som jag och andra eskilstunabor brukar kalla Älsklingstuna.

En superbra sak som hänt är det nybildade lokala nätverket Tuna Influencers för oss bloggare och andra sociala media.

Det var mina kompisar Milo och Gianna, som driver bloggen workout knockout och jag, som startade nätverket och då var vi tre personer med två bloggar. 

Nu är vi 11 personer med 10 olika bloggar som är medlemmar i Tuna Influencers!

Och fler är på väg in… 

För en tid sedan blev vi kontaktade av Eskilstuna Kurirens tidning Extra för de ville göra ett reportage om oss och det ställde vi självklart upp på!

Vi fick en helsida på framsidan i tidningen Extra den 9/5-18…

Och ett helt uppslag i tidningen skrivet av Rebecca Öhman.

Klicka här för att komma till reportaget.

 

Vi i Tuna Influencers bloggar främst inom mode, hälsa, träning, makeup, inredning men även dagboksblogg och reseblogg.

Förutom jag själv så ingår dessa grymma bloggare i nätverket:

Gianna Troyse och Milomir Stevanovic som driver bloggen workoutknockout. Bloggen handlar främst om träning, kost och hälsa men även en del modeinslag. Både Gianna och Milo är gamla landslagsatleter i taekwondo och boxning och lägger en stor del av sin tid på träning. De bloggar för tidningen Sporthälsa och har även ett företag som heter Corestyrka som just jobbar med träning för core.

Elina Neüman Falk bloggar för Eskilstuna Kuriren och hennes blogg heter En stark blogg. Den handlar om träning, hälsa och välmående och läsarna får tips på både träning och kost och Elinas tankar om välmående och självkänsla. Elina styrketränar och tävlar i fitness så självklart får man läsa mycket om det åxå plus att hon  läser på tränarprogrammet på Örebro Universitet.

Lina Johansson driver bloggen Full time Mom, part time dreamer. Lina bloggar om familjelivet med barn och man, utflykter, friluftsliv, husvagnsliv, mat, bakning, jobb, tankar och intressen. En slags dagboksblogg helt enkelt. Man kan även få ta del av en och annan outfit samt reflektioner om såväl ytligheter och ytterligheter.

Madelene Carlsson driver bloggen motivationandhabits. Madde bloggar om träning och välmående. Hon vill nå ut till alla som känner att de behöver hitta sätt att vända tankar och känslor inför att ha ett liv med god hälsa. Madde delar med sig av sina egna erfarenheter utifrån den hälsoresa hon själv genomgått och ger riktigt inspirerande tips utifrån träningsmotivation och vårt beteende. Hon delar även en del grymma och hälsosamma recept.

Hanna Pannula driver bloggen hannapannula och den är en slags dagboksblogg men snart kommer du som läsare att få följa med på en långresa som Hanna ska genomföra så det kommer bli en reseblogg där vi får följa Hannas förberedelser inför resan och självklart under resan. Hanna är en positivt inställd person som gärna vill peppa sina läsare i sin blogg, och jag lovar att hon är en sprudlande person

Elin Jansson har bloggen ElinVeraJansson och Elin är just nu nätverkets yngsta bloggare och hon skriver om sitt liv, en slags dagboksblogg med personliga texter, tankar och åsikter. Elin är student så självklart handlar bloggen även om hennes studietid.

Eleonor Nilsson har bloggen interiorandlifebyelle. Bloggen handlar om Eleonors stora intresse och passion  inredning och i sin blogg tipsar Eleonor om olika saker inom inredning, exempelvis hur blir man sin bästa inredare i sitt eget hem? vad är en stil? måste man ha en stil, eller kan man blanda olika stilar? Hon tipsar om hur man kan hålla den röda tråden i heminredning och jag lovar att Eleonor har både stil och god smak samt en fantastisk Instagram!

Britt Åström driver bloggen Today´s Britt. I bloggen ger Britt tips på kläder och stil med enkla medel med budskapet att du gör som du vill när det gäller kläder, våga sticka ut och bry dig inte så mycket om vad andra tycker (en blogg helt i min smak!). Britt är från Eskilstuna men bor i Portugal så självklart skriver hon även om Portugal.

Michaela Looström driver bloggen makeupbymichan. Michaela är makeup artist och jobbar med skönhet. Hon har en personlig blogg om allt från vardag med barnen till olika outfits.

Vi träffas en söndag i månaden på ett hotell i stan och äter hotellfrukost tillsammans medan vi planerar för framtiden.

Just nu har vi planer för en podd och flera roliga event både för oss i nätverket men även för andra intresserade så håll utkik här på bloggen eller på vår Facebooksida eller Instagram så du inte missar något kul!

Vill du läsa mer om nätverket så kan du även läsa mitt inlägg här på bloggen från 23/4-18.

Alla foton från tidningen Extra är tagna av Veronica Karlsson.

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att omge dig av människor som ger dig energi!