Bloggnätverket Tuna influencers i Eskilstuna

Asså, jag är så himla glad!

Vi har nämligen bildat ett lokal nätverk för bloggare här i Eskilstuna, Tuna influencers heter vi, och det är jag och min bloggkompis Gianna som tagit detta initiativ.

Nätverket är öppet för alla som bloggar, facebookar, instagrammare, vloggare, poddare etc.

Alla som använder sociala medier för att nå ut till sin målgrupp.

Det enda kravet vi har för att ingå i nätverket är att man har koppling till Eskilstuna, som vi i Eskilstuna brukar kalla för Älsklingstuna för Eskilstuna är faktiskt världen bästa stad att bo i, om du frågar mig!

Just nu är vi 10 personer som ingår i nätverket och dessa är förutom jag själv:

Gianna Troyse och Milomir Stevanovic som driver bloggen workoutknockout. Bloggen handlar främst om träning, kost och hälsa men även en del modeinslag. Både Gianna och Milo är gamla landslagsatleter i taekwondo och boxning och lägger en stor del av sin tid på träning. De bloggar för tidningen Sporthälsa och har även ett företag som heter Corestyrka som just jobbar med träning för core.

Elina Neüman Falk bloggar för Eskilstuna Kuriren och hennes blogg heter En stark blogg. Den handlar om träning, hälsa och välmående och läsarna får tips på både träning och kost och Elinas tankar om välmående och självkänsla. Elina styrketränar och tävlar i fitness så självklart får man läsa mycket om det åxå plus att hon  läser på tränarprogrammet på Örebro Universitet.

Lina Johansson driver bloggen Full time Mom, part time dreamer. Lina bloggar om familjelivet med barn och man, utflykter, friluftsliv, husvagnsliv, mat, bakning, jobb, tankar och intressen. En slags dagboksblogg helt enkelt. Man kan även få ta del av en och annan outfit samt reflektioner om såväl ytligheter och ytterligheter.

Madelene Carlsson driver bloggen motivationandhabits. Madde bloggar om träning och välmående. Hon vill nå ut till alla som känner att de behöver hitta sätt att vända tankar och känslor inför att ha ett liv med god hälsa. Madde delar med sig av sina egna erfarenheter utifrån den hälsoresa hon själv genomgått och ger riktigt inspirerande tips utifrån träningsmotivation och vårt beteende. Hon delar även en del grymma och hälsosamma recept.

Hanna Pannula driver bloggen hannapannula och den är en slags dagboksblogg men snart kommer du som läsare att få följa med på en långresa som Hanna ska genomföra så det kommer bli en reseblogg där vi får följa Hannas förberedelser inför resan och självklart under resan. Hanna är en positivt inställd person som gärna vill peppa sina läsare i sin blogg, och jag lovar att hon är en sprudlande person

Elin Jansson har bloggen ElinVeraJansson och Elin är just nu nätverkets yngsta bloggare och hon skriver om sitt liv, en slags dagboksblogg med personliga texter, tankar och åsikter. Elin är student så självklart handlar bloggen även om hennes studietid.

Eleonor Nilsson har bloggen interiorandlifebyelle. Bloggen handlar om Eleonors stora intresse och passion  inredning och i sin blogg tipsar Eleonor om olika saker inom inredning, exempelvis hur blir man sin bästa inredare i sitt eget hem? vad är en stil? måste man ha en stil, eller kan man blanda olika stilar? Hon tipsar om hur man kan hålla den röda tråden i heminredning och jag lovar att Eleonor har både stil och god smak samt en fantastisk Instagram!

Britt Åström driver bloggen Today´s Britt. I bloggen ger Britt tips på kläder och stil med enkla medel med budskapet att du gör som du vill när det gäller kläder, våga sticka ut och bry dig inte så mycket om vad andra tycker (en blogg helt i min smak!). Britt är från Eskilstuna men bor i Portugal så självklart skriver hon även om Portugal.

 

Tanken är att vi i nätverket dels ska stötta och hjälpa varandra och dels vara en länk mellan konsumenter och marknadsförare.

Vi träffas en söndag i månaden på  ett hotell där vi äter hotellfrukost och nätverkar och jag lovar att vi redan har massa roliga idéer på event och projekt vi vill göra!

Vi var 2 bloggare när vi började och nu är vi 10 i nätverket och vi fortsätter att växa vill jag lova!

Tuna influencers kan du självklart följa både på facebook och @tunainfluencers på instagram, eller kolla gärna hashtagen #tunainfluencers.

Vill du åxå vara med i nätverket eller veta mer om oss?

Tveka inte att kontakta oss!

Ha en bra dag och glöm inte bort att nätverka!