Svart/vit blus från Noa Noa och svarta byxor från Essential-vardagsoutfit

 

Här ses jag i en snygg vardagsoutfit som är en ganska ny stil för min del.

Den svart/vita blusen är av märket Noa Noa och är inköpt på Åhléns i Eskilstuna. 

Som jag skrev i inlägget från 27/8, 2017, så har jag tagit hål i öronen så nu kan jag äntligen använda örhängen!

Dessa smycken är inköpta på MQ i Eskilstuna.

Det finns tillhörande halsband till örhängena som du ser här.

Byxorna är även de inköpta på Åhléns i Eskilstuna och de är av märket Essential.

Jag tycker att byxlinningen är riktigt snygg med ett tillhörande knytskärp.

Byxorna är lite pösiga upptill med raka ben.

Till denna outfit kör jag mina svarta lågskor från Clarks, supersköna!

Det bästa med Clarks skor är att de i princip alltid är snygga OCH sköna. Jag har till exempel ett par riktigt högklackade pumps från dem som är supersköna, vilket inte är så vanligt med högklackat tycker jag.

 

Denna stil på outfit är som sagt ny för mig och det är nog främst blusen från Noa Noa som inte riktigt känts som jag. Det är första gången jag köpt något från Noa Noa.  Jag har ganska svårt för den stilen, känns inte som jag helt enkelt, men jag tycker att denna outfit är riktigt snygg…

 

Fotografer: Ann-Margret Johansson Pettersson och Kjell Pettersson

Ha en bra dag och glöm inte bort att testa något nytt då och då!