Nyårsreflektion och önskan om ett Gott nytt och hälsosamt år!

Så har ytterligare ett år förflutit.

2017 går mot sitt slut och det är redan nyårsafton.

2017 har varit ett händelserikt år för min del, både medgång och motgång.

Jag ser faktiskt 2018 som bokstavligen ett helt nytt kapitel i mitt liv och jag tror att fotot på mormor och morfar bäst symboliserar detta nya kapitel.

Ibland måste vi låta historien påverka och forma framtiden, vi kan inte bara ”köra på”, vi måste stanna upp och reflektera över det som varit för att kunna ta bra beslut för framtiden, eller hur?

Jag brukar inte ha nyårslöften men inför 2018 så vill jag ha det och dessa är följande:

  • Vara mer med mitt barnbarn (precis som jag tillbringade mycket tid med min mormor och morfar)
  • Fortsätta mitt hälsosamma liv med bra och varierad kost, träning och mycket sömn (så jag räcker länge för att kunna vara med mitt barnbarn)
  • Göra min trädgård fin och välskött (precis som min mormor och morfar gjorde då jag bor i deras gamla sommarstuga som nu är ett permanent boende)
  • Självklart fortsätta blogga med 2-3 inlägg/vecka (nej, mormor bloggade inte men jag vet att hon skulle älskat min blogg…)

 

Jag kommer avsluta 2017 på samma sätt som jag startar 2018, nämligen med ett morgonfyspass på klubben. Bästa starten på dagen är att träna tycker jag och bästa sättet att avsluta 2017 och bästa sättet att starta 2018. På så sätt sätter jag ribban för 2018.

Vad är dina nyårslöften?

Gott nytt och hälsosamt  år önskar jag alla underbara läsare!

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att ha ett fantastiskt 2018!