Svart spetsklänning på Julafton

Julaftonskväll, och jag är hemma igen.

Hemma efter en riktigt bra dag med både nära och kära och flera härliga träningskompisar från MMA Fitness Sweden.

Jag är instruktör på MMA Fitness sedan i våras, har kört drygt 4 år på klubben, och självklart hade vi ett fyspass på julaftons morgon.

Här ses några av deltagarna på morgonens pass och jag lovar er att de körde järnet!

Efter passet var jag hembjuden till mitt barnbarn på julaftonsfrukost och här ses jag i dagens outfit; svart spetsklänning och rödprickiga strumpbyxor.

Denna svarta klänning köpte jag i London när jag var typ 25 år och jag älskade den klänningen. Klänningen är av märket United Colors of Benetton. Till klänningen har jag ett par röda strumpbyxor med små svarta prickar och mina svarta ballerinaskor från Dr Martens.

Till klänningen hade jag mitt halsband med röd sten och ett par små röda örhängen (jag har ju nyligen tagit hål i öronen så nu kan jag börja använda örhängen, läs gärna mitt inlägg från 27/8 i år om håltagning).

Till detta hade jag en svart Bolero från Calvin Klein.

Eftermiddagen och kvällen tillbringade jag med familjen och här ses vi systrar framför granen. 

Jag har tydligen varit snäll i år för jag fick flera julklappar!

Detta är ett presentkort på en privat makeuplektion hos Make up store i Eskilstuna. Du får hålla utkik på bloggen framöver för det kommer jag självklart skriva om. Jag längtar tills helgdagarna är slut så jag kan boka en tid för detta. Även om jag gillar smink så är jag inte superbra på att sminka mig, behöver verkligen bli bättre och nu får jag ju chansen till det!

Denna fina necessär med schysst budskap fick jag åxå av tomten. 

Perfekt som sminkväska.

Och sist men inte minst så fick jag dessa söta muggar i ett julklappsbyte, fina va?!

 

Ha en bra juldag och njut av dina julklappar och förhoppningsvis fortsatt ledighet!