Möt min Vackra Väninna Ann Gustafsson

I detta inlägg får du träffa min vackra väninna Ann Gustafsson, som även är en före detta kollega till mig.

”Jag heter Ann Gustafsson är 54 år gammal, är sambo och har två barn, som är 28 och 24 år. De har sedan några år sedan flyttat till egna lägenheter. Det känns så bra att veta att de har jobb och kan försörja sig själva. Jag tycker inte att det känns så konstigt att de har flyttat, utan ser det mer som ett naturligt steg i livet och jag känner mig lyckligt lottad som får följa deras framtid.

Jag hör till dem som utbildade mig lite senare i livet, och det är det bästa jag har gjort. Det jag bestämde mig för var att utbilda mig till beteendevetare, eftersom jag är så genuint intresserad av människor. Den investeringen i mig själv är verkligen värd studielånen, det går inte att mäta i pengar. I dag arbetar jag som teamledare och får verkligen använda mig av mina kunskaper som beteendevetare.

I dag har jag valt att ha på mig ett par svarta Lee jeans som jag har köpt på MQ, de hör till mina favorit jeans. Toppen som jag har till går i grönt, vilket är en färg som jag gillar och tycker att jag passar i. Toppen har jag köpt på H&M. 

Skinnjackan som jag hade på mig har jag haft i många år och den blir bara skönare och skönare, en klar favorit så här på höstkanten. Jackan är av märket Levinsky och jag tror att jag köpte den Ullared.

Här ses jackan framifrån.

Här ses jackan bakifrån.

På fötterna har jag ett par gröna kängor från Ten Points, och de har jag säkert haft i fyra år och de är fortfarande lika snygga. Jag har för mig att jag köpte dem på Nilssons skor. De här kläderna och liknande har jag oftast till vardags, på jobbet. De känns lagom fina och är bekväma.

Jag har oftast byxor på mig och då gärna jeans, men sommartid använder jag gärna kjol och klänning.

Vid de tillfällen jag vill klä mig lite finare så har jag oftast kjol eller klänning på mig.

Jag har hittat en kjol som jag verkligen trivs i och tycker är snygg. Den är marinblå och köpt på H&M i somras, och jag tycker att passar alla årstider. Till kjolen har jag en mönstrad topp som har marinblå botten med blommor på som jag har köpt MQ och är av märket Stockhlm. Till det så har jag ett par svarta kängor från Vagabond, inköpta på Bergqvist skor för ett par år sedan.

De här kläderna har jag lite mer till fest, jag känner mig så där lagom fin i dem.

För mig är det viktig hålla i gång, att motionera på olika sätt. Framförallt gillar jag att ta en joggingrunda och då helst i skogen. Det ger mig massor av energi att vistas ute i naturen under alla årstider. Men vår och höst är mina favorit årstider när det handlar om att jogga i skogen. För min del känner jag att det är viktigt med balans mellan träning och när det handlar om mat. Det är inte alltid så lätt, men jag tror att det gäller att tillåta sig att njuta av god mat, ett glas vin emellanåt och det fungerar fint för mig.

Jag och min sambo har en båt som vi är ute med så mycket som möjligt under sommarhalvåret och det är det bästa jag vet. Tänk att ankra upp i någon fin vik och njuta av vågornas kluckande, det är helt underbart. Jag längtar redan till nästa sommar….

Jag har haft förmånen att kunna göra några härliga resor runt om i världen och har också besökt ett antal städer i Europa. Att resa och upptäcka nya kulturer och möta människor är något som berikar mig och jag hoppas att kunna göra flera resor framöver, även om jag inte för tillfället har någon resa inbokad.

För mig är inre skönhet något som är viktigare än den yttre skönheten. Det jag menar är att alla människor har en inre skönhet, ett gott hjärta och en fin själ. Det gäller att se människan, hela människan. Jag tror att min humanistiska människosyn har styrt mig i mitt val när jag valde att studera till beteendevetare.

Mitt bästa måbratips  är att vara ute i naturen och bara vara, att se och njuta av alla årstider och dess skiftningar.  Naturen ger mig så mycket energi, och jag känner att jag blir påfylld, dessutom är det helt gratis och kräver inte några särskilda förberedelser mer än kläder efter väder, nu blev det kanske lite klyschigt men det stämmer så bra….”
 

 

Ja, ni märker ju själva vilken vacker väninna Ann är, både till det inre och till det yttre och snyggare ben än Anns får man leta efter! Jag tycker särskilt mycket om hennes måbratips om att vara ute i naturen, som är helt gratis, för att få energi och påfyllning.

Nästa vecka kan du läsa mer om den outfit jag har på mig i detta inlägg om du är nyfiken på den.

 

Fotografer: Ann-Margret Johansson-Pettersson och Anna Bergfors Fall

Ha en bra dag och glöm inte bort att ta en promenad eller skön joggingrunda ute i naturen nån dag!