Jag är en fåfäng farmor

Jag är som sagt farmor och jag blir lika glad varje gång någon kallar mig farmor Anna för då blir jag påmind om mitt fina barnbarn Kevin som är 8 år och farmors gull.

Men innan jag blev farmor så tyckte jag att det lät så gammalt att vara farmor och att en farmor lät ännu äldre än en mormor.

 

Jag är inte bara farmor, jag är en mycket fåfäng farmor och när min mamma som fotograferar mycket för min blogg så är det hundratals bilder från varje outfit!

Jag tycker det är viktigt att jag ser bra ut på bilderna och väljer noga de absolut bästa bilderna (enligt mig), man vill ju framstå som sitt snyggaste jag.

Jag är fåfäng i andra sammanhang också, jag gillar ju, som ni säkert förstår kläder, skor, mode och gillar att vara fin, både på jobbet och privat.

 

Men det finns självklart situationer när jag verkligen inte bryr mig om utseendet alls, jag har inga problem med att vara osminkad när jag typ bara ska handla eller uträtta något ärende.

Jag måste inte alltid sminka mig eller klä upp mig.

När jag kommer hem från jobbet kastar jag av mig kläderna inklusive BH:n och byter om till ”mjukiskläder”, sköna byxor och för stora tröjor och gärna raggsockor om det är kallt inne.

 

Jag blir lite fundersam ibland på om det är ”bra” eller ”dåligt” att vara fåfäng?

På något sätt har det en negativ klang att vara fåfäng men för mig är det viktigt, om jag känner mig fin så mår jag helt enkelt bättre och det handlar inte om att jag är eller vill vara ”finare” än någon annan.

För mig handlar skönhet både om det inre och det yttre och fåfängan är kanske en spegling av hur jag känner mig.

Jag känner mig fin.

Hursomhelst har jag inga problem med att vara fåfäng för det är viktigt för mig, och om någon annan skulle ha problem med det är det hens problem…

Jag har heller inga problem med hur jag ser ut osminkad och ”ostylad”.

Så här ser jag ut.

Osminkad och ”ostylad”, men har plockade och färgade ögonbryn samt färgade och böjda ögonfransar.

Jag tycker själv att jag har ett något asymmetriskt ansikte. Mitt ena öga ”hänger”. Lite sned tandrad. Lite rynkor vid ögonen. Inte världens snyggaste näsa.

Så här ser jag ut i helkropp.

Bilderna är tagna i februari 2017 i Dominikanska Republiken.

Det här är jag. Anna. Född kvinna 1969 i Sverige.

Jag känner mig fin och jag hoppas att du också gör det.

Men om jag får välja så är jag gärna sminkad och ”stylad”…

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att du är fin som du är och var stolt över dig själv!