Öronhåltagning-plats för örhängen

Så har jag tagit hål i öronen, igen!

Jag tog hål när jag var typ 13 år men de senaste 10-15 åren har jag inte använt örhängen så hålen hade växt igen.

Eftersom jag har väldans låg smärttröskel så har jag bävat för detta och när jag läste på Salong your times hemsida att de erbjöd håltagning som var snabb, enkel och smärtfri så tänkte jag ja, tjena/säkert/shore…

Men jag bokade en tid och idag (läs fredag den 25/8) var jag på salongen (som för övrigt är den bästa skönhetssalong jag varit på).

Tro det eller ej men det gick snabbt, enkelt och smärtfritt. Jag hade verkligen stressat upp mig i onödan. Syster Torabesöket på 80-talet är från en svunnen tid. Nu har de helt andra verktyg, maskiner och metoder för öronhåltagning.

Den superserviceinriktade personalen Tina frågade om jag inte var sugen på mer piercing exempelvis i naveln, men jag svarade tack, men nej tack. Där går min gräns. I alla fall min smärtgräns.

Salong your time,bästa salongen i stan (Eskilstuna).

De erbjuder inte bara öronhåltagning, de har fransförlängning, naglar, spraytan, massage m.m. och de har otroligt serviceinriktad personal samt bra priser.

Före

Efter

Jag är väldans nöjd med mina fina små guldfärgade örhängen.

Nu ska detta läka och sen blir det en del inlägg om örhängen här på bloggen, för jag tycker det är supersnyggt med örhängen! 

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att du är viktig!