Vinnaren till tävlingen är…

Förra söndagen skrev jag ett inlägg här på bloggen som hette ”Hjälp, jag kissar på mig” och som handlade om problematiken med att hålla tätt, en problematik som drabbar väldigt många kvinnor.

Ni fick även träffa hälsopedagogen Gianna Troyse från Corestyrka som berättade om denna problematik och den kurs hon erbjuder som heter Inkontinens Rehab.

Det var många av er läsare som delade med er av era berättelser, både här i kommentarsfältet och på Facebook, vilket jag tycker är mycket modigt. Många av er skrev att ni fått hjälp vilket är mycket bra.

För oss som fortfarande lider av detta så ges nu möjlighet att gå på Corestyrkas Inkontinens rehab kurs, som börjar nu på onsdag (den 16/8).

Jag hade ju en plats till kursen att lotta ut till en av mina läsare här på bloggen som skrev en motivering samt gillade Corestyrkas facebooksida och den lyckliga vinnaren är: Lisa Mossberg.

Tack alla som deltog i utlottningen och glöm inte att det finns hjälp att få.

PS glöm inte att du som läser min blogg har 25 % rabatt på onlinekurserna hos Corestyrka. Uppge ANNA25 via mail till info@corestyrka.se senast 30 september i år DS

 

Ha en bra dag och glöm inte bort att ta hand om dig!