Varmt välkomna till min blogg Fashion for fiftyish!

Välkomna till bloggen fashion for fiftyish, en blogg för oss som identifierar oss som kvinnor i åldern 50 ish (”ish” är tydligen ett modernt ord för ” typ” som är ett halvmodernt ord för ” ungefär/cirka”).

Min målgrupp för bloggen är kvinnor som jag, i åldern 45-55 som är intresserade av mode, och som ibland tänker ” kan jag verkligen ha den här korta kjolen/u-ringade toppen/halvgenomskinliga blusen?” när man står där i provhytten på Bikbok, Zara, H&M eller nån annan butik.

Med denna blogg vill jag inspirera kvinnor med tips och råd, främst genom bilder, för kläder och skor som gör dig till ditt absolut snyggaste jag, men framförallt vill jag att Jante ska gå och dra något gammalt över sig!

Jag vill att vi kvinnor, du och jag, ska känna att vi är något, att vi är betydelsefulla, viktiga och värdefulla och då gör det väl ingenting om man samtidigt känner sig snygg, eller hur?

Ha en bra dag och glöm inte bort vad som är viktigt i ditt liv.

Anna Bergfors Fall